Güncel
Giriş Tarihi : 19-06-2017 12:20   Güncelleme : 19-06-2017 15:24

Gerzeliler İstanbul'da İftarda Buluştu

Sultanbeyli Sinop Gerzeliler Derneğinin lokal binasında düzenlemiş olduğu iftar programı siyasetten, bürokrasiye, iş adamlarımız ve STK temsilcilerimizi bir araya getirdi

Gerzeliler İstanbul'da İftarda Buluştu

Sultanbeyli Sinop Gerzeliler Derneğinin lokal binasında düzenlemiş olduğu iftar programı siyasetten, bürokrasiye, iş adamlarımız ve STK temsilcilerimizi bir araya getirdi.

 

Sultanbeyli Sinop Gerzeliler Derneğinin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar programının ev sahipliğini yapan Mustafa Civelek, iftar programlarına davet eden konuklarına tek tek teşekkür ederek ramazanların birlik ve beraberlik ayı olduğunu kaydederek bu birlik ve beraberliklerin daim olmasını diledi.

 

TBMM 25. Dönem AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, Sinoplularla aynı iftar sofrasında bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu kaydederek, Sultanbeyli Gerzeliler Derneği’nin düzenlediği iftar programında Sinoplu hemşerilerimizle buluştuk. Bu programı düzenleyen dernek başkanımız Mustafa Civelek ve ekibine, katılım sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

İftar programına Tokmak’ın yanı sıra Gerze’de 5 yıl Kaymakamlık yapan, şimdi ise Sultanbeyli Kaymakamı olarak görevini sürdüren Metin Kubilay, Sultanbeyli AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi İlyas Akın, SİYAD Genel Merkez Genel Başkanı Mehmet Kuru, Yönetim Kulu üyesi Mustafa Civelek, dernek yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Erkan TaşErkan Taş