Güncel
Giriş Tarihi : 08-08-2017 11:34   Güncelleme : 08-08-2017 11:58

Gerzeliler Sultanbeyli'de Piknikte Buluştu

Sultanbeyli Gerzeliler Derneği’nin 2017 yılı pikniği yoğun katılımla gerçekleşti. Dernek ağalığını Teme Gayrimenkul’ün sahibi Hakan Burma kazandı

Gerzeliler Sultanbeyli'de Piknikte Buluştu

Sultanbeyli Gerzeliler Derneği’nin 2017 yılı pikniği yoğun katılımla gerçekleşti. Dernek ağalığını Teme Gayrimenkul’ün sahibi Hakan Burma kazandı.

 

Başkanlığını Mustafa Civelek’in yaptığı Sultanbeyli Gerzeliler Derneği’nin geleneksel olarak gerçekleştirdiği yaz pikniğine Gerzeli hemşerilerimiz büyük bir katılım sağladı. Pikniğe, Ak Parti Sinop Eski Milletvekili Cengiz Tokmak, Gerze’De görev yapmış olan Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay, Sinoplu İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, CHP Sultanbeyli İlçe Teşkilatı, Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Teşkilatı, köy dernekleri, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

 

Civelek, önceki dönemlerde ağalık koltuğuna oturarak derneğe destek sağlayan iş adamlarına, futbol takımlarına sponsor olan Gerzeliler Turizm’e ve katılan herkese teşekkür etti. Pikniğe katılan ve etkinliğe emek sarf eden herkese saygılarını sunduğu ifade etti.


Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi


Erkan TaşErkan Taş