Güncel
Giriş Tarihi : 28-08-2017 00:40   Güncelleme : 28-08-2017 01:54

Gerzeninsesi'nden Ankara ziyareti

Gerzeninsesi Gazetesi Başköşe yazarı ve Genel Koordinatörü Fatih Uysal İçişleri Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy ve AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş'i Ankara'da ziyaret etti.

Gerzeninsesi'nden Ankara ziyareti











Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunca (BTK) düzenlenen 'İçerik Sağlayıcıları Genel Bilgilendirme Toplantısı'na katılan Fatih Uysal, düzenlenen panelin ardından Ankara'da kurum ve kuruluşlara çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcılığı görevinden İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Sinop eski Milletvekili Mehmet Ersoy'u makamında ziyaret eden Uysal, Bakan Yardımcısı Ersoy'a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ersoy, Gerzeninsesi Gazetesi aracılığı ile Gerzelilere selamlarını gönderdi. 

Fatih Uysal, AK Parti Sinop Milletvekili Mazım Maviş'i de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ziyaret etti.

Her ne kadar meclisin kapalı olmasına rağmen meclisteki odasında yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Maviş, bizlere gerek Sinop'ta, gerekse de ilçemizde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili ayrıca planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

 Nazım Maviş, gazetemizi temsilen Ankara’ya giden Uysal’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

Ziyaretlerin oldukça güzel geçtiğini belirten Uysal, Sn. Milletvekilimizin meclisin tatilde olduğu zaman diliminde dahi mecliste yoğun bir mesai yapması, kendisine gelen onlarca telefona anında yanıt vererek vatandaşın sorununa ne derece duyarlı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Uysal, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'in de partisinin Çanakkale'de gerçekleştirdiği Adalet Kurultayına katılmak üzere Ankara'dan ayrılmış olması nedeniyle ziyareti başka bir tarihte yapmayı planladıklarını kaydetti. 

hakan akbaşhakan akbaş