Güncel
Giriş Tarihi : 20-08-2017 13:30   Güncelleme : 20-08-2017 14:12

Gerze'ye Yeni Kaymakam Atandı

İçişleri Bakanlığı "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile ilçemiz Kaymakamlığına Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Murat Güven, atandı

Gerze'ye Yeni Kaymakam Atandı
 İçişleri Bakanlığı "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı.

Kararnameye göre Gerze Kaymakamlığı'na da Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Murat Güven, atandı.

Daha önce Kaymakam Vekili olarak, Afyon Hocalar, Afyon Evciler, Çankırı Yapraklı ilçelerinde görev yapan Kaymakam Güven, Londra'da yabancı dil eğitimi ve İngiltere’de İdari Sistem yapısı hakkında 1 yıl eğitim aldıktan sonra 17 Nisan 2006 tarihinde Konya Tuzlukçu Kaymakamı olarak göreve başladı. 25 Ekim 2007 tarihlerinde Erzurum Tekman İlçe Kaymakamlığı yapan Güven, 2009 yılında Ağrı Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ardından, Düzce Cumayeri Kaymakamlığı görevini sürdüren Kaymakam Güven'in bir sonraki görev yeri Manisa'nın Kula İlçesi oldu. 2014/2016 yılları arasında Kula Kaymakamlığı görevini yürüten Güven, daha sonra İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. Güven, son olarak 20 Ağustos 2017 tarihinde (bugün) yayınlanan İçişleri Bakanlığı "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile ilçemize atandı.

İlçemizde 4 yıldır görev yapan Kaymakam Bülent Bayraktar ise, Bursa'nın İznik ilçesi Kaymakamlığı görevine atandı.
Ercan Özcan / Gerzeninsesi


Seda ŞengülSeda Şengül