Güncel
Giriş Tarihi : 28-06-2016 12:46   Güncelleme : 28-06-2016 12:59

Grup Yollarında Sona Doğru

Asfaltlama çalışmalarına başlanan grup yollarında çalışmaların iki gün içinde tamamlanacağı öğrenildi

Grup Yollarında Sona Doğru
 Gerze Kaymakamlığı ve Köylere hizmet götürme birliği imkanlarıyla yapımı devam eden Belören, Mahmuttırı, Türkmenlioğlu, Çırnık, Karlı, Sarnıç, Kızılcalı, Yakadibi, Bassökü, Kuzsökü, Sorkun, Güzelyurt, Yuvalı köylerini barındıran ve 1 buçuk ay önce başlanan 7.2 km'lik grup yolu çalışmalarında sona gelindi.

Asfaltlama çalışmalarına başlanan grup yollarında çalışmaların iki gün içinde tamamlanacağı öğrenildi.

Ayrıca Tatlıcak , Kiren Çukuru, Gürsökü grup yollarında da 1. kat asfalt çalışması ihalesinin yapıldığı, elek altı çekilmeye başlandığı ve bu çalışmalarında en kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

 Aynı zamanda yaşanan sel felaketinde bozulan yol ve köprülerle ilgili çalışmaların Köylere Hizmet Götürme Birliği ve AFAD desteğiyle devam ettiği ifade edildi.

Çalışmalarla ilgili bilgi aldığımız İl Genel Meclis Başkan Vekili Ahmet Burma,'Elimizdeki imkanlar doğrultusunda Tüm köylerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz. Toplam 23 Km yol çalışmamız oldu. Belören, Güzel Yurt grup yollarındaki asfaltlama çalışmalarını Bayrama yetiştirmeye çalışıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında vatandaşlarımız rahatlıkla sıkıntı yaşamadan bayram ziyaretlerini yapabilecek' dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül