Güncel
Giriş Tarihi : 24-05-2016 13:15   Güncelleme : 24-05-2016 14:20

Haberlerimiz Yetkilileri Harekete Geçirdi

Şahin Tepesi Mevkisinde defalarca onarımı yapılmasına rağmen çöken yolla ilgili yaptığımız haberler, yetkilileri harekete geçirdi.

Haberlerimiz Yetkilileri Harekete Geçirdi
Şahin Tepesi Mevkiinde, sürekli çökerek tehlike oluşturan ve defalarca haberini yaptığımız yolda onarım çalışmaları bitmek üzere.


Birçok kez haberini yaptığımız ve sürekli çökerek vatandaşlar için özellikle sürücüler için tehlike oluşturan Şahin Tepesi Mevkiindeki yolda kalıcı çözüm oluşturmak için Belediye nihayet kolları sıvadı.

Gerze Belediyesi sorunu kökten çözmek için bu defa çalışmalarını derinleştirdi. 30 metre derine inerek yolun çökmesine sebep olan su kaynağına ulaşan belediye ekipleri, bulunan su kaynağının kontrolünü sağlamasının ardından bölgeye Drenaj Boru döşeyerek sağlam zemin üzerine kayalar yerleştirmeye başladılar.

Gerze Belediyesi'nden yapılan açıklamada ''Bölgede vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayabilmek adına büyük bir titizlik ve plan doğrultusunda devam eden çalışmalarımızda sona yaklaşan ekiplerimiz, çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp, karayolunu vatandaşlarımızın hizmetine açmayı ve bu bölgede tekrar aynı olayların yaşanmamasını planlamaktadır'' denildi.

 

Seda ŞengülSeda Şengül