Güncel
Giriş Tarihi : 20-06-2016 19:10   Güncelleme : 20-06-2016 19:31

Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Yapıldı

Öğrenme Şenliği ve Yıl Sonu Sergisinin Açılış Töreni Yapıldı

 Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Yapıldı

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 2015-2016 öğretim yılında açılan kurslarda hazırlanan ürünlerin yıl sonu sergisi ve öğrenme şenliği açılışı yapıldı.

Orta Çay Bahçesi Karşısında düzenlenen programa Kaymakam Bülent Bayraktar,  İlçe Jan. Böl. Komutanı Jan. Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Akkuş, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan törenin, açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazım Aksu yaptığı konuşmada "Şenlik kapsamında dört gün süresince çeşitli kurslarımızdan gösteriler ve atölye çalışmalarımız sergilenecek. Sergimizde emeği olan başta öğretmenlerimize ve açılış törenimize gelen siz değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi. ve etkinlik Halk Eğitim Merkezi Müzik Öğretmeni ve kursiyerler eşliğinde hazırlanmış olan müzik dinletisiyle davetlilerin büyük beğenisini topladı.

Program ödül töreni ile devam ederken Halk Eğitimi Kültür ve Spor Kulübü bünyesinde yetişip Türkiye üçüncüsü olan Beyza Özcan ve Rabia Aleyna Hep'e ödüllerini Kaymakam Bülent Bayraktar verdi.

Ödül töreninin ardından yıl sonu sergisi ve öğrenme şenliği etkinliklerinin açılış kurdelesi kesilerek sergideki el emeği göz nuru ürünlerin yapılışı hakkında bilgiler alındı.

Etkinlik, stantlarda sergilenen diğer eserlerin gezilmesi ile son buldu

Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz