Güncel
Giriş Tarihi : 22-07-2020 14:50   Güncelleme : 22-07-2020 17:31

HAMURAŞI Gerzelilere Kapılarını Açtı

Gerze, yöresel lezzetlerinin tanıtılacağı yeni bir işletmeye kavuştu

HAMURAŞI Gerzelilere Kapılarını Açtı

Gerze’nin yöresel yemeklerinin tanıtılacağı Hamuraşı, Hamidiye Mahallesi Recai Kuruoğlu Bulvarı’nda açılışını gerçekleştirdi.

İlginin yoğun olduğu açılışa Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze Kaymakamı Murat Güven, Sinop Sosyal Güvenlik Müdürü Sami Şahin, Sinop Sosyal Güvenlik Müdür Yardımcıları M.Hakan Yıldırım Han, Özgür Demirci, CHP İlçe Başkanı Nihat Erdal, Gerze’nin önceki dönem Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan işletme sahibi Neslihan Oğuz; “Gerze’nin yöresel lezzetlerini tanıtmada rolüm olacağı için çok mutluyum. Burada Gerze'nin yöresel mantısı, nokulu, gözlemesi ve hamurişlerini vatandaşlarımızın damak zevkine sunacağız. Hayallerimi gerçekleştirdim, bu yolda bana güvenen ve beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Açılış, Gerze Kaymakamı Murat Güven, Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Sinop Sosyal Güvenlik Müdürü Sami Şahin’in açılış kurdelesini kesmesinin ardından sunulan çeşitli ikramlarla devam etti.

AdminAdmin