Güncel
Giriş Tarihi : 01-06-2016 11:11   Güncelleme : 01-06-2016 11:36

Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulunda TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisi Düzenlendi

Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisi açıldı.

Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulunda TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisi Düzenlendi
 Üçüncüsü düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Ataman,  Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı İzzet Karaman, Kurum müdürleri ve çok sayıda öğretmen ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Dursun Kahriman, “Ortaokul öğrencilerinin kendi ilgileri doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yapabilecekleri, araştırmalarını sergileyebilecekleri, eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturulması amaçlandı. Öğrencilerimizin ürettikleri bilimsel bilgileri arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve ilgi duyan herkesle paylaşmalarını sağlayacak eğitici, öğretici ve eğlendirici bir ortam oluşturuldu. Bu ortamda araştırmasını sunan öğrencilerimiz üretebilmenin heyecanını, ürettiğini başkaları ile paylaşmasının coşkusunu ve bunların kendisinde oluşturduğu özgüven duygusunu yaşadılar. Emek veren Proje Danışman Öğretmenlerime ve çalışmalarında ki gayretlerinden ötürü öğrencilerime teşekkür ederim” dedi.

Bu yıl Bilim Fuarına 40 adet projeyle katıldıkları bilgisini veren Dursun Kahriman öğrencilerin yoğun çalışmaları sonucu ortaya koydukları projeler ve yıllık faaliyetler içerisinde yer alan ebru sanatı gibi etkinliklerinde yer aldığı TUBİTAK Bilim Fuarının açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma ve Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı İzzet Karaman gerçekleştirdi.

Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz