Güncel
Giriş Tarihi : 03-03-2022 10:39   Güncelleme : 03-03-2022 10:54

Her şey Gerze’ nin tanıtımı için

Gerze’ nin tanıtımına, büyük katkı sağlayacak

Her şey Gerze’ nin tanıtımı için

Sinop PTT Başmüdürü İbrahim Köklü ve Gerze PTT Müdürü Rıza Belovacıklı, kişisel pul hizmetinin yaygınlaştırılması amacıyla Gerze Belediye Başkanlığı adına bastırılan pulları belediye başkanı Cevat Şensoy’a takdim etti.

“Gerze ilçemizin görselini kişisel pullara yansıtılmasını sağlayan belediye başkanımıza şirketimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Su gibi akıp giden zamanlarımıza, anılarımıza şahit olan, o tatlı anların ölümsüzleştirildiği fotoğraflar, resimler kişiye özel pul üzerine basılabiliyor” diyen Başmüdür İbrahim Köklü, kişisel pul siparişi vermek isteyen müşterilerin, kimlikleriyle beraber PTT’ye müracaat etmelerinin yeterli olacağını belirtti.

PTT Başmüdürü İbrahim Köklü’ ye teşekkür eden Belediye Başkanı Cevat Şensoy ise “ilçemizin tanıtımı ve posta hizmetlerinde kullanılmak üzere Gerze manzaralı, ilçemizi en iyi şekilde tanıtan Yangın Evleri ve Deniz Feneri’ni de içinde barındıran CittaSlow Gerze logolu pullar bastırdık. Tasarlanan bu pullar ile göndereceğimiz mektup ve tebrik kartlarında ilçemizi şehir dışında çok daha fazla tanıtma fırsatı bulacağız” dedi.

AdminAdmin