Güncel
Giriş Tarihi : 08-08-2019 18:25   Güncelleme : 08-08-2019 18:37

Herkesi Hassas Olmaya Davet Etti

Çiğdem Tekstilin sahibi herkesin Çiğdem Ablası olarak tanınan Çiğdem Özcan Kurban Bayramı öncesi Gerze Doğan Güneş Özel Rehabilitasyon Merkezinin Özel çocuklarını ziyaret etti.

Herkesi Hassas Olmaya Davet Etti

Özel çocukların güzel yüreklerine dokunup, yüzlerinde tebessüm bırakmayı arzu eden Çiğdem Özcan, Kurban Bayramı öncesi tüm çocuklara hediye paketleri hazırlayıp dağıttı.

Çalışma arkadaşlarıyla özel çocuklara ziyarette bulunan Özcan, ilk olarak okul yönetimi ve öğretmenleriyle bir araya gelerek sohbet etmesinin ardından, okul çıkışında Rehabilitasyon merkezinin bahçesine inen çocuklarla bir araya gelip ikramlarda bulundu.

Hediyelerini öğrencilere vermesi için öğretmenlere teslim ettikten sonra tüm öğrencilerle çektirdiği fotoğrafın ardından evlerine gitmek üzere olan çocukları okul servisine uğurladı.

“Her şeyden önce veren el olmak en önemlisidir. Daha da önemlisi bir çocuğun yüzündeki gülümsemeye sebep olabiliyorsanız gerçek mutluluk odur. Yardımın gizli olanı makbuldür ancak burada vurgulamak istediğim şey, özel çocuklarımızın da olduğunun unutulmaması… Mutlaka yardım eli uzatan hayırseverler vardır ancak bu çocukların ellerinden ne kadar çok tutarsak hayata o kadar sıkı sarılırlar.

 Dünya yalnızca kendimiz için yaşayacağımız bir yer değil. Biz birlikte olduğumuzda çok güzeliz. Yoldan geçerken bir çocuğun başını okşadığımızda, akan burnuna mendil uzattığımızda, parkta gözümüze bakan çocukla simidimizi paylaştığımızda güzel her şey... Hepimiz bir gün ayrılacağız dünyadan ve geride bırakacağımız tek miras, karşılıksız sevgiyle dokunduğumuz yürekler olacak.

Bu yüzden elimizden geldiğince bu çocuklarımızın ve ailelerinin ellerinden tutmamız gerektiğine inanıyorum. Biz gücümüzü paylaştıkça daha da güçleniriz, o yüzden bu evlatlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmemiz çok önemli…” diyerek herkesin özel çocuklara ve ailelerine karşı hassas ve duyarlı olmaya davet etti.

Çocuklar da dersleri sırasında öğretmenleriyle birlikte yaptıkları kâğıttan çiçek buketini Çiğdem ablalarına hediye ettiler.

AdminAdmin