Güncel
Giriş Tarihi : 25-11-2016 17:57   Güncelleme : 25-11-2016 17:05

İdris Muhtardan Öğretmenlere Jest

19 Mayıs Mahallesi Muhtarı İdris Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Atatürk Ortaokulu Öğretmenlerini ziyaret etti

İdris Muhtardan Öğretmenlere Jest
 İlçemizin sevilen ve sayılan muhtarlarından 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı İdris Öztürk, her yıl öğretmenler gününde gelenek haline getirdiği okul ziyaretlerini tekrarladı.

Öztürk, Atatürk Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlere ikramda bulunan Öztürk, ''Şüphesiz dünyanın her yerinde öğretmen saygı değerdir. Ama bizim medeniyetimizde, öğretmenin yeri çok daha yücedir. Hz. Peygamberimizin “İlim öğrenmek kadın, erkek her Müslüman’a farzdır” Hadis-i Şerifleri, öğretmenlerin Allah’ın emrini yerine getirdikleri gibi, ilme aracılık ederek ne kadar kutlu bir vazife üslendiklerine de işaret etmektedir. Bu vesileyle Toplumumuzun gelişmesi ve kalkınmasına büyük özveri ile katkı sunan kıymetli öğretmenlerimize sevgilerimi sunuyor, emekli öğretmenlerimize sağlıklı ömürler diliyor ve bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum'' dedi.

Atatürk Ortaokulu Müdürü Adem Yönet ise; ''19 Mayıs Mahallesi Muhtarımız sayın İdris Öztürk Öğretmenler Günü vesilesiyle okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırmış ve okul çevre ilişkilerinin gelişmesine katkıda bulunmuştur. Muhtarımıza nazik ziyaretlerinden ve ikramlarından dolayı teşekkür ederiz'' dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül