Güncel
Giriş Tarihi : 03-07-2015 00:30   Güncelleme : 03-07-2015 08:49

İftarda Buluştular

Gerze Meslek Yüksekokulu Mensupları ve Mezunları Derneği iftar yemeği düzenledi

İftarda Buluştular
 Gerze Meslek Yüksekokulu Mensupları ve Mezunları Derneği ilk iftar yemeğini verdi. Dernek yönetiminin ve üyelerinin organize ettiği yemekte, Ramazan’ın bolluğu ve bereketinin de sofralara yansıdığı görüldü. Gerze Meslek Yüksekokulu’nun yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğinde Ramazan’ın manevi atmosferi içerisinde davetlilerin birbirleriyle yaptıkları sıcak, hoş sohbetlerde gözlerden kaçmadı. Bu güzel günde dernek yönetimini ve üyelerini Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. İ.Gökhan Ceylan, Öğretim Görevlisi Ersin Arslan yalnız bırakmazken,Türk Eğitim-Sen Sinop Şubesi Başkanı Turgay Şen,Belören Ortaokulu Müdürü Bayram Demirci de davete katılanlar arasındaydı. Ailelerin bir arada olduğu davette katılımcılar yemeğin ardından okul yemekhanesinin terasında çay keyfi yaptılar. Çayların yudumlanmasından sonra günün anlam ve önemini belirtmek için sözü Gerze Meslek Yüksekokulu Mensupları ve Mezunları Derneği Başkanı Asım Topaklı aldı. İftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederek söze başlayan Dernek Başkanı Topaklı, bu tür organizasyonların birlik ve beraberlik açısından önemli olduğunu söyledi.

“İnanmış ve kenetlenmiş üyelerimizle meslek yüksekokulumuzun gelişimi için çalışmaktayız”

İftar yemeklerinin insanları bir araya getirerek kaynaştırdığını, samimiyeti arttırdığını ifade eden Topaklı, bu mübarek ayın bütün Müslüman alemine huzur getirmesini vedünyanın birçok yerinde akan Müslüman gözyaşlarının da bir an önce dinmesi dileğindebulundu. Derneğin çalışmalarının hız kesmeden sürdüğüne dikkat çeken Topaklı, “Derneğimiz kurulduğu günden bu yana üyeleriyle birlikte Gerze Meslek Yüksekokulu’na ne tür katkılar yapabileceğini düşünmektedir ve bu doğrultuda projeler gündeme getirmektedir. Bu projelerin de hayata geçirilmesi için çalışmalarını yürütmektedir. Gerze halkının ve esnafının da bu konuda bize desteklerini esirgemeyeceğini düşünüyoruz. Biliyoruz işimiz kolay değil. Ancak birbirine inanmış ve kenetlenmiş üyelerimizle meslek yüksekokulumuzun bugünden yarına daha iyi noktalara gelmesi için azimle çalışacağız. İstiyoruz ki meslek yüksekokulumuzun Gerze’nin gururu ve dışa açılan yüzü olsun. Buradaki yapacağımız hizmetlerimizin öğrencilerimizin geleceğine önemli katkılar sağlayacağını bilmekteyiz. Bizde bu sorumluluk çerçevesinde inanmış bir kadroyla yolumuza devam ediyoruz. İnşallah bu tür organizasyonlarımız artarak devam edecek” dedi.


“Bu organizasyon derneğin sosyal yönünü göstermektedir”

Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut da öncelikle dernek başkanına, yönetimine ve üyelerine bu yemeği düzenledikleri için teşekkür etti. Derneğin Gerze Meslek Yüksekokulu’nun her yönden gelişimi ve ilerlemesi açısından önem arz ettiğini dile getiren Doç. Dr. Turgut, bu organizasyon derneğin sosyal yönünü de gösterdiğini ifade etti. Doç. Dr. Halil Turgut, bu birlikteliğin bozulmadan devam etmesini arzu ettiğini belirterek, “Gerze Meslek Yüksekokulu kurulduğu günden bugüne gelişerek, büyüyor. Yeni binasıyla bugün göz kamaştırıyor. Fiziki ve teknik alt yapısıyla bugün birçok meslek yüksekokulundan çok ileri düzeyde. Kuşkusuz bundaki en büyük paya sahip olan rektörümüzdür. Bizler de burada idareciler olarak elimizden geleni yapmaktayız. Gerze Mensupları ve Mezunları Derneği de yaptıkları güzel faaliyetlerle bizlere desteklerini esirgemeyeceklerini umuyoruz. Bu mübarek ayında derneğimizin çalışmalarına kolaylıklar getirmesini Allah’tan diliyorum” diye konuştu.


Türk Eğitim-Sen Sinopbe Başkanı Turgay Şen ise günümüzde kutuplaşmanın ve ayrışmanın aşırı derecede fazlalaştığına dikkat çekerek, bu organizasyonların gerilimleri azaltacağına inandığını söyledi. Şen, Gerze Meslek Yüksekokulu Mensupları ve Mezunları Derneği’nin henüz yeni bir dernek olmasına rağmen gelecek için güzel şeyler yapacağının işaretini şimdiden bu iftar yemeğiyle gösterdiğini vurguladı. Konuşmaların ardından iftar yemeği, tatlı sohbetler eşliğinde sona erdi.

hakan akbaşhakan akbaş