Güncel
Giriş Tarihi : 03-06-2021 16:22   Güncelleme : 04-06-2021 11:37

İlçe Jandarma Komutanlığı’na Teşekkür Ziyareti

Türk Telekom İl Müdürü Hasan Ural ile Teknik Operasyonlar Müdürü Doğan Uçar, Gerze İlçe Jandarma Komutanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu

İlçe Jandarma Komutanlığı’na Teşekkür Ziyareti

Sinop TürkTelekom İl Müdürü olarak göreve başlamasının ardından il ve ilçelerdeki çalışmaları yerinde incelemek için ziyaretlerde bulunan Hasan Ural, kısa bir süre önce Türk Telekom’a ait iletkenleri keserek satan şebekeyi çökerten Gerze İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu. Ziyarette kendisine Sinop Türk Telekom Teknik Operasyonlar Müdürü Doğan Uçar da eşlik etti.  

Türk Telekom İl Müdürü Ural, özellikle pandemi döneminde yaşanan kısıtlamalar sırasında Sinop kırsalında telefon kablolarının çalındığını belirterek devleti, milleti zarara uğratan bu kişilere karşı İlçe Jandarma Komutanlığı’nın başarılı ve takdire şayan çalışmalar yaptığını ifade etti.

İlçe Jandarma Komutanı Asb. Kd. Bçvş. Hüseyin Kaplan ise yapılan nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “bizlerin görevi vatandaşın huzuru ve güveni noktasında mücadele etmektir.  Bu noktada birimlerimiz insanlarımızın mal ve can güvenliğini sağlamak amacıyla sürekli hareket halindeler” diyerek Sinop Türk Telekom Müdürü Hasan Ural ve Sinop Türk Telekom Teknik Operasyonlar Müdürü Doğan Uçar’a teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

AdminAdmin