Güncel
Giriş Tarihi : 29-01-2021 14:31   Güncelleme : 29-01-2021 15:01

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kan Bağışında

Samsun Kan Bağışı Merkezi ve Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile yapılan kan bağışı kampanyasına ilgi yoğundu

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kan Bağışında

Samsun Kan Bağışı Merkezi ve Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile bugün başlayan kan bağışı kampanyasına Gerze halkının ilgisi oldukça yoğundu.

Saat 10:00 ile 18:00 arasında Hükümet Konağı önünde konumlandırılan kan bağış otobüsünde bağış yapan gönüllüler arasında yerini alan Gerze Kızılay Temsilciliği Başkanı Celal Yiğit ve Kızılay Gönüllüleri de kan bağışında bulunarak ‘Sana İhtiyacımız Var Kan Dostum’ diyerek gönüllüleri bağış yapmaya davet ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan da kan bağışı yaptıktan sonra, ‘Sensiz Olmaz’ dedi ve “toplumsal dayanışmamızın oldukça önemli olduğu şu günlerde ihtiyaç sahiplerine gereken kanı ulaştırabilmemiz için tüm eğitim çalışanlarımızı, öğrencilerimizi, velilerimizi ve halkımızı kan bağışı noktasına davet ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Kan bağış otobüsünde görevli doktor ilginin güzel olduğunu, yarın da kan bağış otobüsünün Hükümet Konağı önünde gönüllüleri bekleyeceğini ve kan bağışı yapacak gönüllülerin yasaktan muaf olacağını söyledi.

AdminAdmin