Güncel
Giriş Tarihi : 10-05-2022 14:50   Güncelleme : 11-05-2022 10:29

İlçemizde Engelliler Haftası kutlanıyor

İlçemizde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

İlçemizde Engelliler Haftası kutlanıyor

10-16 Mayıs Engelliler Haftası tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Etkinlikler kapsamında Gerze Özel Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurum yetkilileri ve özel öğrenciler Gerze Kaymakam V. Erfelek Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses’ i ziyaret ettiler.

Makamda gerçekleşen ziyarette Gerze Özel Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi özel öğrencileri Kaymakam Gürses’ e çiçek takdim etti.

Daha sonra Gerze Kaymakam V. Erfelek Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses, Refik Kaymakam Özgü Özen ve Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze Tüm Engelliler Dayanışma Derneği’ ni ziyaret ettiler.

Burada Gerze Kaymakam V. Erfelek Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses, Refik Kaymakam Özgü Özen ve Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ u Gerze Tüm Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Birol Sazak ve dernek üyeleri karşıladı.

Kaymakam Gürses, özel vatandaşlarımızın Engelliler Haftasını tebrik ederken Dernek Başkanı Birol Sazak, yeni kurulan dernekle ilgili ziyaretçilere bilgiler verdi.

Sazak, 43 üyelerinin olduğunu belirterek, “bünyemizde özellikle engelli ve engelli aileleri bulunuyor. Belediyemiz burayı bize tahsis etti, bizler burada kendimizi ifade ediyoruz, kendimizi daha kolay anlatma imkanına sahip oluyoruz.

Engelleri hep birlikte aşalım, hep birlikte güçlü olalım;  bu sebeple de derneğimizin ismi Gerze Tüm Engelliler Dayanışma Derneği” diye konuştu. 

Gerze Kaymakam V. Erfelek Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses, “engel yalnızca bireysel ve ailesel bir konu değil, hepimiz birer engelli adayıyız, bizlerin bütünleşmesi lazım. Hayatın artısıyla eksisiyle bir arada olabiliyorsak zaten hayat güzel” ifadelerini kullandı.  

AdminAdmin