Güncel
Giriş Tarihi : 20-01-2022 10:50   Güncelleme : 20-01-2022 12:18

İlçemizde karla mücadele devam ediyor

Ekipler, hayatın olumsuz etkilenmemesi için karla mücadelelerini sürdürüyor

İlçemizde karla mücadele devam ediyor

Gerze Belediyesi ekiplerinin karla mücadelesi devam ediyor. Etkili olan kar yağışı nedeniyle hayatın olumsuz etkilenmemesi için çalışmalar devam ediyor.

24 saat esasına göre çalışan ekipler, trafik ve yaya güvenliği için yaşanacak buzlanmalara ve olumsuz şartlara karşı mücadele veriyor.

Gerze Belediyesi ekipleri, Gerze Devlet Hastanesi önü, yollar ve kaldırımları kardan temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sağlık ekiplerinin karla mücadele de zorlu mesaisi... 

Gerze 112, Erfelek 112, Merkez Kabalı 112 ekipleri, zor hava şartlarına rağmen üstün gayret ve çabalarla 112 Komuta Kontrol Merkezinin koordinasyonunda hastaları hastanelere sağ salim ulaştırmaya devam ediyorlar.

İlçemizde 25 köy yolu kapalı

Sinop İl Özel İdaresi tarafından, Sinop genelinde 208, ilçemizde de 25 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu açıklandı. İl Özel İdaresi Ekiplerinin yolları açmak için çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

İlçemizde Abdaloğlu, Acısu, Akkıraç, Altınyayla, Akgüney, Belören, Bolalı, Boyalı, Boyalıca, Çakallı, Çırnık, Güzelyurt, Hıdırlı, Hacıselli, Kirençukuru, Kahramenli, Kuzsökü, Sorkun, Şeyhli, Tatlıcak, Türkmen, Türkmenlioğlu, Tepealtı, Tokuşlar, Yenikent köyleri ile Erfelek 24, Türkeli 33, Ayancık 71, Merkez, 20, Boyabat 17, Dikmen 18 köy yolunun kapalı olduğu kaydedildi.

Özel İdare ekipleri, 60 iş makinesi ve 108 personel ile kapalı yolları açmak için sahada çalışmalarını sürdürüyor.

AdminAdmin