Güncel
Giriş Tarihi : 09-07-2020 17:29   Güncelleme : 09-07-2020 17:46

“İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Değil”

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Sakarya'da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamadan kalan havai fişekleri imha edilmek üzere taşıyan kamyonette yaşanan patlama sonrası açıklamalarda bulundu

“İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Değil”

Sakarya Hendek'te geçtiğimiz hafta havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçilerle birlikte çok sayıda vatandaşımız yaralandı. Elim olay üzerinden çok geçmeden patlamadan kalan havai fişekleri imha etmek üzere taşıyan kamyonette patlama yaşandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz açıklamalarında; ''Hendek'te yaşanan patlamanın yaralarını daha saramamışken bu patlama kamuoyu vicdanında derin yaralar açtı.

Fabrika patlamasında ihmal var mı, patlama sebebi daha araştırılırken bu patlama üzülerek söylüyorum ki ders alınmadığını bir kez daha gösterdi. Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Milletim adına soruyorum, böylesine tehlikeli bir madde neden askerlerimizle taşınıyor? Vatani görevini yapmak için evinden ayrılan kahraman askerlerimizin ailelerine ne diyeceksiniz? Fabrika patlamasında ve yaşanan bu patlamada sorumlular kimler?

Her iki olay da TBMM'de araştırılmalı hesabı sorulmalıdır. Bu ülkede artık kadının, çocukların, işçinin, askerin canı tehlikede. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil.'' ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin