Güncel
Giriş Tarihi : 26-03-2020 18:08   Güncelleme : 02-04-2020 13:27

İnternet Altyapı Sorununa Çözüm İstediler

19 Mayıs Mahallesi sakinleri internet alt yapısı sorunlarından dolayı, EBA üzerinden ders görmesi gereken çocuklarının derslerinden geri kaldığını söyleyerek sorunun en kısa zamanda çözülmesini istediler.

İnternet Altyapı Sorununa Çözüm İstediler

19 Mayıs Mahallesi Çiftlik Sokak sakinleri internet altyapısı sorunu dolayısıyla yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi.

Mahallelerinde internet altyapısının olmamasından dolayı Sinop Türk Telekom Müdürlüğüne giderek sorunlarını birebir dile getirdiklerini söyleyen mahalleli, bundan dolayı çocukları başta olmak üzere tüm ev sakinlerinin mağdur olduğunu belirttiler.

Korona virüs sebebiyle okul tatil süresinin uzun olmasından dolayı çocuklarının eğitimlerine EBA üzerinden devam etmesi gerektiğini ancak internet olmadığı için çocuklarının da bu durumdan büyük oranda mağdur olduğunu dile getiren mahalle sakinleri “Çocuklarımız ödev yapacak ders çalışacak evimizde internet yok. Tatil süresi uzun bu çocuklar derslerinden geri kalıyor evimizden taşınmayı göze aldık internetin olmaması bu çağda hepimize zorluk yaratıyor. Kendimiz idare ederiz ama çocuklarımız derslerinden kalıyor ve yetkililerden ricamız buna bir çare bulsunlar bu gerçekten çok önemli bir konu oldu bizim için” diyerek sorunlarının başta çocukları için çözülmesini istediler.

AdminAdmin