Güncel
Giriş Tarihi : 22-05-2023 15:33   Güncelleme : 22-05-2023 16:05

İpek Mobilya Dualarla Hizmete Açıldı

Sektörel anlamda hızla büyüyen ilçemizde İpek Mobilya Mağazası Hamidiye Mahallesi Bayraktar Caddesi No: 13/A adresinde açıldı

İpek Mobilya Dualarla Hizmete Açıldı

Gerzeli vatandaşlara hizmet verecek ilçemizin sevilen esnaflarından Celal Altunel' in İşletme Sahibi olduğu İpek Mobilya düzenlenen törenle açıldı.

İlçe Müftüsü Bayram Karar’ ın yaptığı duanın ardından yapılan kurdele kesme merasiminin akabinde hep birlikte mağazayı gezen davetliler, Gerze’ ye kazandırdığı mağaza için Celal Altunel’ i tebrik etti.

Gerze İlçe Müftüsü Bayram Karar’ın duasının ardından konuşan Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, “vatandaşlarımız ve yeni yuvaların kurulması için hayırlara vesile olacaktır. Emek veren esnaf kardeşimize, Gerze esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanımız Cemal Altunel’e ve çalışma arkadaşlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hayırlı ve bereketli kazançlara nasip olsun, hayırlı ve bereketli kazançlar nasip etsin” diye konuştu. 

Farklı model ve konsepte, modern tasarımlı yatak odaları, yemek odaları, genç odaları, köşe takımları ve oturma gruplarıyla profesyonel hizmet, çeşitlilik ve uygun fiyatlar ile müşterilerini beklediğini kaydeden Celal Altunel, yeni işletmelerinin hem Gerze’ ye hem de Gerzelilere hayırlı olmasını diledi.

Açılışa, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Su, İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş ile siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşu amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

AdminAdmin