Güncel
Giriş Tarihi : 15-12-2017 15:55   Güncelleme : 18-12-2017 14:34

İş Birliği Protokolü İmzalandı

Gerze Kaymakamlığı ile Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü arasında 14 Aralık 2017 tarihinde İş Birliği Protokolü imzalandı

İş Birliği Protokolü İmzalandı

Gerze'de kamu hizmeti cezası, yaptırımı ve yükümlülüğünün Kaymakamlık uhdesindeki kamu kurum, kuruluş ve tüzel kişilikler ile yerine getirilmesi amacıyla, Gerze Kaymakamlığı ile Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü arasında 14 Aralık 2017 tarihinde İş Birliği Protokolü imzalandı.

Kaymakamlığa bağlı birim ve kuruluşlarda haklarında yükümlülük kararı verilen, denetim altına alınan veya tedbir kararı verilen Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nce toplum içinde denetim, takip ve iyileştirilmesi yapılan şüpheli, sanık veya hükümlülerin kamuya yararlı işte ücretsiz çalıştırılmalarına ilişkin İşbirliği Protokolü Gerze Kaymakamı Murat Güven ve Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdür V. Duygu Uğur Aslan tarafından imzalandı.

Kaymakamlık Makamında gerçekleşen imza törenine, Gerze Kaymakamımız Sayın Murat güven, Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdür V.  Duygu Uğur Aslan ile Müdürlük personeli Uzman Önder Akbaş ve Mustafa Acar katıldı.

Seda ŞengülSeda Şengül