Güncel
Giriş Tarihi : 07-03-2023 17:25   Güncelleme : 09-03-2023 12:19

İş İnsanı Yüksek, deprem bölgesindeki kadınları unutmadı

İş İnsanı Hüseyin Yüksek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle anlamlı bir bağışta bulunuyor

İş İnsanı Yüksek, deprem bölgesindeki kadınları unutmadı

Yaptığı yardım işleriyle adından söz ettiren, hayırsever iş insanı Hüseyin Yüksek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde güzel bir etkinliğe imza atıyor. Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilçemizdeki emekçi kadınları unutmayarak çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden İş İnsanı Hüseyin Yüksek, bu seneki kadınlar gününde deprem bölgesindeki afetzedelerin bir nebzede olsa acısını hafifletip, yüzünü güldürecek.

Gerze’ de yaşayan tüm kadınlar adına deprem bölgesine bağış yapacağını kaydeden İş İnsanı Hüseyin Yüksek, “şunu söylemeliyim ki kadınlar yalnızca bir gün değil her gün hatırlanmalıdır. Emekçi kadınlarımız her zaman el üstünde tutulmalıdır. Her sene 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilçemizdeki kadınlara kapı kapı, sokak sokak dolaşarak çiçek takdim ediyordum, bu seneki 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde daha güzel ve anlamlı bir iş yapmak istiyorum.

Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız iki büyük depremin ardından çok büyük acılar yaşadık, kalplerimiz orada yaşayan vatandaşlarımızla birlikte attı, acılarına ortak olduk, birlikte ağladık” dedi.

GERZE’ DEKİ ANNELERİMİZDEN DEPREM BÖLGESİNE ŞEFKAT ELİ UZANACAK

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilçemizdeki kadınlara hediye edeceği çiçeklere vereceği ücreti deprem bölgesine bağışlayacağını kaydeden İş İnsanı Hüseyin Yüksek, “bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilçemizdeki hanımefendilere çiçek takdim etmek yerine Gerze’ de yaşayan tüm hanımefendilerimiz adına deprem bölgesindeki yaraların sarılması için çocukların sevinmesine vesile olmak için bağış yapacağım.

Çiçeklere verilecek ücreti deprem bölgesindeki, kadınları, anneleri, çocukları sevindirmek için kullanacağım yani buradaki annelerimizden oradaki kadınlarımıza, çocuklarımıza şefkat eli uzanacak, kimsesiz çocuklara el vereceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin