Güncel
Giriş Tarihi : 07-03-2021 18:12   Güncelleme : 08-03-2021 13:32

İSTANBUL’DA SİNOP BULUŞMASI

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş Cuma ve Cumartesi günü İstanbul’daki STK ve bürokraside görev yapan Sinopluları ziyaret etti

İSTANBUL’DA SİNOP BULUŞMASI

Milletvekili Dr. Nazım Maviş ziyaretleri kapsamında Şubat ayı içinde Ak Parti İl Başkanı seçilen Osman Nuri Kabaktepe ile Kâğıthane ve Bağcılar İlçe Başkanlıklarına yeni seçilen hemşehrilerimiz Serkan Cantürk ve Rüstem Tüysüz’ü ziyaret etti.

Maviş akabinde Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, ardından SGK Ataşehir İlçe Müdürü Gökhan Çıkrıkçı’yı makamlarında ziyaret etti.

Daha sonra Maviş, İstanbul’da ki programına STK temsilcilerini lokallerinde ziyaret ederek burada toplanan hemşehrilerimizle bir araya geldi, onlarla istişarelerde bulundu.

Milletvekili Maviş daha sonra sırasıyla; Sinop Dernekler Federasyonu ( SİNDEF) Başkanı Hasan Dalkıran ve yönetimi, Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Başkan Adnan Çeliker ve yönetimi, Sinop Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri ve Kızılay Küçükçekmece Şube Başkanı Rafet Orhan ve yönetimi ile bir araya geldi.

Maviş, Sinop’u gururla temsil eden İstanbul Sinop Spor yönetimi ve oyuncularıyla bir araya geldi.

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş İstanbul Sinop Spor Kulübünü ziyaret etti.

Kendisine Kulüp Başkanı Rafet Orhan ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, İstanbul’da kırk dört yıldır faaliyet gösteren İstanbul Sinop Spor ’un bu sene bal liginde tüm Sinopluları temsil etmesinden mutluluk duyduğunu belirtti.

 “O sene bu sene” sloganıyla İstanbul Sinop Sporu üçüncü Lig’de görmeyi çok arzuladığını ve İstanbul Sinop Spor ‘un yanında olduğunu belirtti. Başta Başkan Rafet Orhan olmak üzere tüm yönetimine, teknik heyete ve sporculara başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Rafet Orhan ise Dr. Nazım Maviş’in ziyaretinden ve kulübümüze destek olmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

AdminAdmin