Güncel
Giriş Tarihi : 11-11-2020 15:31   Güncelleme : 12-11-2020 10:07

İYİ Parti İlçe Teşkilatından Ziyaret

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanlığı Muhtarlar Derneğinde köy muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenledi

İYİ Parti İlçe Teşkilatından Ziyaret

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanlığı köy muhtarlarıyla buluşarak istişarelerde bulundu. Konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi Köylümüzün, milletin efendisi olma iradesinin hala ellerinde olduğunu, bu yolda yaslanacakları omuz, tutacakları el ve hissedecekleri güç olduğumuzu dile getirerek önümüzdeki günlerde hepsini kendi köy ve mahallelerinde ziyaret edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

Yavuz, yapılan görüşmede muhtarlarla istişarelerde bulunduklarını, toplantının gerek kendileri gerekse muhtarlar açısından faydalı geçtiğini kaydetti.

CHP Gerze İlçe Başkanlığını Ziyaret Ettiler

Muhtarlarla Muhtarlar Derneğinde yaptıkları görüşmenin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Gerze İlçe Başkanlığına da bir ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydederek, ”gerçekleşen ziyarette Gerze’miz ve ülke gündemine dair hoş sohbette ve fikir alışverişinde bulunduk.

İYİ Parti Teşkilatı olarak bütün Gerzelilerin bilmesini isteriz ki bizler ülkemizin hak ettiği hale geri gelmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

AdminAdmin