Güncel
Giriş Tarihi : 05-03-2022 17:27   Güncelleme : 05-03-2022 17:58

Kaban Yapı, 200. Müşterisine Televizyon Hediye Etti

Kaban Yapı’ nın 17. projeden 200. dairesini sattığını aktaran Kaban, 2016 yılından bu yana Gerzelilerin hizmetinde olduğunu belirtti

Kaban Yapı, 200. Müşterisine Televizyon Hediye Etti

İlçemizde inşaattan turizme, cafe restorant işletmeciliğinden eğlence sektörüne kadar birçok alanda hizmet veren Ramazan Kaban, Kaban Yapı Ailesi olarak 200. daireyi sattıklarını söyledi. Organizasyonunu ÇESA Organizasyon (İnci Sarıca) üstlendiği bir kutlamayla, 200. daire sahibi Melek Dereli’ ye televizyon hediye ettiklerini söyleyen Kaban,  ilçemizdeki yatırımlarına devam edeceklerini ifade etti.

Kaban, “2016 yılında ilk inşaatımıza başladık. Bugünde Kaban Yapı Ailesi olarak 200. Dairemizi satmanın heyecanını yaşıyoruz.

Düğün salonu ve Orta Aile Çay Bahçesini devraldıktan sonra farklı projelerimize de adım adım devam ediyoruz. Gıda, turizm, arsa ve araç alım satımı gibi birçok alanda hizmet veriyor, birçok ilçe sakinimize de istihdam sağlıyoruz. Ana kolumuz inşaat: biz bunun yanında nasıl hizmet verebiliriz, insanlara nasıl yardımcı oluruz, nasıl ekmek kapısı açabiliriz bunun derdindeyiz. Bunun için de birkaç alana girdik ve çalışıyoruz.

Dediğim gibi projelerimiz devam ediyor. Şimdi bir bağ evi projemiz var, en kısa sürede muhakkak onu da hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Program, pasta kesimi hediye takdimi ve kaban yapı ailesi ve dostlarının fotoğraf çekimiyle son buldu.

AdminAdmin