Güncel
Giriş Tarihi : 07-08-2021 10:36   Güncelleme : 07-08-2021 11:09

Kader ve Cumhur Kurt Çiftinin Mutlu Günü

Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt ve eşi Kader Kurt'un oğulları Mete Demir'in sünnet düğünü siyaset ve bürokrasiyi bir araya getirdi

Kader ve Cumhur Kurt Çiftinin Mutlu Günü

Kurt Ailesi, sünnet törenine gelen misafirlerini kapıda karşılayarak ağırladı. Uzaktan ve yakından gelen misafirler Kurt çiftini bu özel günde yalnız bırakmadılar.

Yaykıl köyü Doraman Mahallesi’nde yapılan sünnet törenine Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Belediye Başkanları Cevat Şensoy, Hasan Peker, Adnan Acar, İl Genel Meclis Üyeleri, bürokratlar, siyasetin tanınan yüzleri ve çok sayıda misafir katıldı.

Sünnet töreni, ilçemiz Cumhuriyet Mahallesindeki evin önünde oluşturulan uzun araç konvoyu ile Yaykıl köyüne ulaştı. Burada pandemi kuralları gözetilerek yapılan yemek ikramı, müzik ve güzel sohbetle gerçekleştirilen sünnet töreni, geç vakitlere kadar sürdü.

Kader ve Cumhur Kurt çifti, “Başta Sn. Valimiz Erol Karaömeroğlu, Ak Parti Sinop Milletvekilimiz Sn. Nazım Maviş, İl Başkanımız Uğur Giresun olmak üzere mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan bütün misafirlerimize çok teşekkür ederiz'' diyerek memnuniyetlerini paylaşırlarken, Gerze’nin Sesi Gazetesi ailesi olarak bizlerde Kader ve Cumhur Kurt çiftine mutluluklarının daim olmasını diliyoruz.

AdminAdmin