Kadın yürüyüşçülerimiz, bu kez Samsun yolcusu

Gerze Kuzey Doğa Yürüyüşçüleri, Cumhuriyetin 99. yılında Samsun’ a yürüyor

Kadın yürüyüşçülerimiz, bu kez Samsun yolcusu
25 Ekim 2022 Salı 17:51

Gerze Kuzey Doğa Yürüyüşçüleri Neslihan Çavdar ile Hayriye Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Gerze’ den Samsun’ a yürüyecekler.

Cumhuriyetin 99. Yılını kutlamak üzere İlçemiz Hükümet Konağı önünden başlayarak Samsun Atakum’ da son bulacak 125 km’ lik yürüyüş, 3 gün sürecek.

Türk kadınının istediğinde her şeyi başarabileceğini ve Türk Kadınının gücünü göstermek amacıyla bu işe koyulduklarını belirten kadın yürüyüşçüler, yarın (26 Ekim) yola çıkacak.

Yarın ilçemizden yola çıkarak Alaçam’ a 45 km; 27 Ekim Perşembe günü Alaçam’ dan Bafra’ ya 30 km; 28 Ekim Cuma günü Bafra’ dan Atakum’ a 40 km toplam da 125 km yürüyecek olan Gerze Kuzey Doğa Yürüyüşçüleri,  Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Esin Çelebi tarafından karşılanacaklar.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Grz5755 - 1 yıl önce
Atatürk'ün kurmuş olduğu cumhuriyet adına daha yararlı işler yapmanızı temenni eder saygılar sunarım. Boğaziçi üniversitesi akademisyenleri de kaç yüz gün eylem yaptılar. Sonuç?? Ülkeye ne gibi bir faydaları oldu.