Kafes Balıkçılığına Karşı İmza Kampanyası Başlatıldı

Kafes balıkçılığına karşı imza kampanyası başlatıldı. İlçemiz Cuma pazarında, Gerze Merkez Camii önüne açılan stantta, vatandaşlardan imza toplanmaya başlandı

Kafes Balıkçılığına Karşı İmza Kampanyası Başlatıldı
01 Aralık 2017 Cuma 12:00

Kafes balıkçılığına karşı imza kampanyası başlatıldı. İlçemiz Cuma pazarında, Gerze Merkez Camii önüne açılan stantta, vatandaşlardan imza toplanmaya başlandı.

Uzun süredir Gerze gündemini meşgul eden kafes balıkçılığına karşı Yeşil Gerze Çevre Platformu (YEGEP) harekete geçti. Sinop ile Gerze arasına yapılması planlanan balık yetiştirme kafeslerine karşı hem halkı bilgilendirmek hem de imza toplamak için stant kuruldu.

İlk iki saat içerisinde şimdiden 100 imzayı geçtiği öğrenilen standa, insanların ilgili büyük. Kafes balıkçılığının çevreye, insana ve deniz popülasyonuna olan zararları bir bir vatandaşlara anlatılırken, bu işte “ben de varım” diyen vatandaşlar başlatılan kampanyaya imza vererek destek oluyorlar.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gerzeli - 6 yıl önce
bu ak parti gerzeye yapmadığını bırakmadı.
Avatar
Sinoplu - 6 yıl önce
Çok merak ediyorum bir avuç insan siz neye karşı çıkmıyorsunuz bu karşı çıkanların bazıları hafda sonu yakakente balık yemeye gidiyorlar kafes balığı yemeye zalim vatandaş yemesin hep biz karşı çıkanlar düğüne gider zurnacıyı beyenmez hamama gider kurnayı beyenmez bırakında Gerze’miz kalkınsın
Avatar
sinoplu - 6 yıl önce
Bir imzada sahte evrak salayıp Avrupa’ya Türkiye’yi kötüleyenlerede toplayın böyle şeyler anca Gerze’de olur her şeye karşı çıkarlar çıkanlar beli bir avuç ey sevgili vatandaşım bu kişilere kanmayın vatandaş uyanmasın diye ne yapacaklarını bilmiyorlar eski Türkiye Yok artık yeni Türkiye akılı vatandaş var bırakın böyle imza imza bakın başka şehirlere en yakın Samsun ne güzel çünki hükümetin yapacağı yaptığı işe kimse karşı çıkmıyor