Güncel
Giriş Tarihi : 15-06-2020 11:46   Güncelleme : 15-06-2020 16:08

Karadeniz’den 181. Yıl Dönümü Mesajı

CHP Sinop Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divan Üyesi Barış Karadeniz Jandarma Teşkilatı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Karadeniz’den 181. Yıl Dönümü Mesajı

Karadeniz mesajında; “Türk Silahlı Kuvvetlerinin önemli bir parçası olan Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.

Milletimizin refahını temin eden, güvenliğini sağlayan Jandarma Teşkilatı aziz vatanımızın bütünlüğünü korumak için al yıldızlı bayrağın dalgalandığı her yerde üstlendiği görevleri yüksek vazife şuuruyla yerine getirmektedir.

Şanlı teşkilat, yasalar çerçevesinde vatandaşımızın can ve mal güvenliğini de gözeterek toplumsal huzuru sağlamaktadır. Gücünü yasalardan, desteğini milletinden alan yüce teşkilat her daim dosta güven, düşmana korku salmaktadır.

'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla 'önce insan' diyerek kurulduğu günden bu yana nice başarılara imza atan Jandarma Teşkilatı'nın dün olduğu gibi yarın da bizleri gururlandıracağına hiç şüphe yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde aziz şehitlerimizi rahmetle kahraman gazilerimizi saygıyla anıyor, tüm teşkilat mensuplarına aileleriyle birlikte sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum.'' ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin