Güncel
Giriş Tarihi : 04-11-2020 16:29   Güncelleme : 04-11-2020 16:54

Karaömeroğlu Dikmen'de

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu Dikmen İlçesinde bir dizi ziyarette bulundu

Karaömeroğlu Dikmen'de

Dikmen ziyareti sırasında ilk olarak Dikmen Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Erol Karaömerooğlu’nu Kaymakamlık binası girişinde Dikmen Kaymakamı Dilara Şenoğlu ve ilçe protokolü karşıladı.

Yaklaşık 2 ay önce Dikmen Kaymakamı olarak atanan Dilara Şenoğlu’na görevinde başarılar dileyen Vali Karaömeroğlu, Kaymakam Şenoğlu’ndan Dikmen ile ilgili bilgiler aldı.

Dikmen Belediyesini Ziyaret Etti

Ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Dikmen İlçesine giden Vali Karaömeroğlu Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar’ı makamında ziyaret etti.

Dikmen Belediyesinin çalışmaları hakkında Başkan Acar’dan bilgiler alan Karaömeroğlu çalışmalarla ilgili kolaylıklar dileyerek belediye binasından ayrıldı.

Dikmen Aile ve Toplum Sağlığı Merkezini Ziyaret Etti

İnşaat çalışmaları tamamlanan, toplam 2 bin 243 metrekare alana 2 katlı olarak inşa edilen Yeni Entegre Sağlık Merkezini de ziyaret eden Vali Karaömeroğlu Sinop İl Sağlık Müdürü Fatih Reyhanlıoğlu’dan bilgiler aldı.

Dikmen Esnafını Ziyaret Etti

Dikmen ziyareti esnasında ilçe esnafını da ziyaret eden Karaömeroğlu, esnafa bol kazançlar dileyerek maske, mesafe ve hijyen kuralları ile koronavirüse karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Vali Karaömeroğlu, 05.08.2016 tarihinde Bitlis İli Hizan İlçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma’nın ailesini ziyaret etti.

Ziyarette, Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma’nın ruhuna okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından Şehit Bahattin Dolma’nın ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Erol Karaömeroğlu, Şehit Bahattin Dolma’ya Allah’tan rahmet dileyerek, Devlet olarak şehit ailelerinin her daim yanında olduklarını ifade etti.

AdminAdmin