Güncel
Giriş Tarihi : 16-06-2022 18:09   Güncelleme : 16-06-2022 18:38

Kaymakam Dundar’ dan Hızarçayı köyüne ziyaret

Köylüler, saklı güzelliğin gün yüzüne çıkarılmasını istiyor

Kaymakam Dundar’ dan Hızarçayı köyüne ziyaret

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Hızarçayı köyüne giderek köy sakinleri ile bir araya geldi.

Göreve başladığı günden bugüne düzenli olarak yaptığı köy ziyaretleri kapsamında Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Hızarçayı köyü ziyaretini  Kaymakam Refiki Özlem Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Su, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mehmet Kutlu, Özel İdare Yetkilisi Adnan Aksu ve İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Burma ve İzzet Karaman’la birlikte gerçekleştirdi.

Köy Muhtarı Cihat Topcu tarafından karşılanan Kaymakam Dundar ve beraberindeki heyet köy sakinleri ile bir araya geldi; Kaymakam Dundar köylülerin sorunlarını dinledi, çalışmalarla alakalı bilgilendirmelerde bulundu. Kaymakam Dundar, gerçekleştirilen ziyaretlerde yapılan ve yapılması düşünülen çalışmalar konusunda bilgilendirmeler yaptıklarını söyledi.

Köy sakinlerinin köyün birçok ihtiyacının olduğunu iletilmeleri üzerine Dundar, imkânlar ve olanaklar ölçüsünde gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Köy Muhtarı Cihat Topcu Hızarçayı köyü kırsalındaki şelale ile ilgili olarak gizli kalan güzelliğin gün yüzüne çıkarılması noktasında Kaymakam Dundar’ ı şelalelere davet etti. Dundar ise en kısa sürede şelaleleri görmek için geleceğini belirtti.

Yapılan ziyaret çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapılması, köylülerin istek ve sorunlarını iletmelerinin ardından yapılan ikramlar ile son buldu.

AdminAdmin