Güncel
Giriş Tarihi : 07-03-2023 10:20   Güncelleme : 09-03-2023 12:19

Kaymakam Dundar' dan Kur' an Kursu öğrencilerine ziyaret

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, yenilenen Hacı Musa Sarıkaya 4-6 Yaş Kuran Kursunu ziyaret etti

Kaymakam Dundar' dan Kur' an Kursu öğrencilerine ziyaret

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar beraberinde Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve İlçe Müftüsü Bayram Karar ile Hacı Musa Sarıkaya 4-6 Yaş Kuran Kursunu ziyaret etti.

Kurs öğrencilerinin yenilenen kurslarının hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Dundar, İlçe Müftüsü Bayram Karar'dan kursta gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Gerze Müftüsü Bayram Karar kursun tadilatının hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırıldığını kaydederken, “hayır sahiplerinin desteği ve personelimizin gayretiyle kursumuzda güzel bir tadilat gerçekleştirdik. Bundan böyle kursumuzda daha sağlıklı ve ferah bir ortamda, kaliteli altyapımızla, çocuklarımıza yönelik sosyal açıdan gelişimlerinin yanında Kuran-ı Kerim'i tanıma ve değerler eğitimi vermeye devam edeceğiz" dedi.

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, ziyareti sırasında öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtırken öğrencilerin her biriyle keyifli sohbet gerçekleştirdi.  Kaymakam Dundar, İlçe Müftüsü Bayram Karar ve emeği geçenlere teşekkür ederken kurs öğreticileri ve öğrencilerine başarılar dileyerek Hacı Musa Sarıkaya 4-6 yaş Kur'an Kursundan ayrıldı.

AdminAdmin