Güncel
Giriş Tarihi : 16-09-2021 11:24   Güncelleme : 16-09-2021 11:40

Kaymakam Dundar’a hayırlı olsun ziyareti

Son çıkan mülki idare amirinin görev yeri değişim kararnamesi kapsamında ilçemize yeni atanan Kaymakam Tekin Dundar’a Gerze’ nin Sesi gazetesi olarak hayırlı olsun ziyareti

Kaymakam Dundar’a hayırlı olsun ziyareti

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’nu ziyaretinin ardından Gerze’deki görevine hızlı bir şekilde başlayan Dundar ayağının tozuyla kurum müdürleriyle bir araya geldi ardından esnaf ziyareti yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Gerze’nin Sesi gazetesi olarak yaptığımız ziyarette Dundar’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Fatih Uysal, Gerze' nin Sesi gazetesi olarak ilçemizin geleceği açısından her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Dundar, günümüzde basının üzerine önemli görevler düştüğünü, günümüzün teknoloji ve iletişim çağı olduğunu belirterek çalışma tekniğiyle ilgili bilgiler verdi.

Kaymakam Dundar, kurum ve kuruluşları yakinen tanıdıktan sonra acil ihtiyaçların belirlenerek o noktalara yoğunlaşacaklarını ifade etti.

Gerze’ nin Sesi gazetesi olarak yeni Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diler, ilçemiz adına görevinin hayırlı olmasını dileriz.

Tekin Dundar Kimdir:

1988 tarihinde Şırnak’ın Silopi ilçesinde dünyaya geldi.

İlk ve orta öğrenimini Silopi’de tamamladıktan sonra, 2004 yılında girdiği Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 2008 yılında mezun oldu.

İçişleri Bakanlığının 2008 yılında açmış olduğu Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak, mesleğe Şırnak Kaymakam adayı olarak başladı.

Sırasıyla il merkez stajı, teftiş stajı ve kaymakam refikliği stajlarını tamamladıktan sonra Amasya ili Taşova ve Denizli ili Baklan ilçelerinde Kaymakam vekilliği yaptı. Daha sonra 2010 yılında bir yıl süreyle yurt dışı stajı ve dil eğitimi için Almanya’nın Schwäbisch Hall kentine gönderildi.

Burada Almanya'nın merkezi ve yerel yönetimleri ile özel sektörü üzerinde kapsamlı seminerlere katıldı.

Mart 2012 - Eylül 2014 tarihlerinde Mersin'in Gülnar ilçesinde, Ekim 2014 - Aralık 2016 tarihleri arasında Batman'ın Sason ilçesinde, Aralık 2016 - Eylül 2019 tarihlerinde Van’ın Çaldıran ilçesinde Kaymakamlık görevini ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerini birlikte yürüten Dundar, 08.08.2019 tarihinden Eylül 2021 tarihine kadar Midyat Kaymakamı olarak görev yaptı.

Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Kent ve Çevre Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans yapan Dundar,  evli olup, 1 çocuk babasıdır. Almanca ve İngilizce bilmektedir.

AdminAdmin