Güncel
Giriş Tarihi : 22-09-2021 10:43   Güncelleme : 22-09-2021 11:53

Kaymakam Dundar’dan İade-i Ziyaret

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze’de esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti

Kaymakam Dundar’dan İade-i Ziyaret

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Adıyaman Kaymakam Adayı Abdulhamit Bağış ile birlikte ilçemizde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Bu kapsamda gazetemizi de ziyaret eden Kaymakam Dundar, Gerze halkını ve esnaflarını tanımak için sık sık ziyaretlerde bulunacağını belirtti.

Yapılan ziyaretlerde ilçemiz esnaflarından Cengiz Acar, ilçemizin sembollerinden biri olan Balina Aydın’ı simgeleyen hediyelik bir eşyayı Kaymakam Dundar’a hediye etti.

Yapılan ziyarete daha sonra İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma’da katıldı.

Hafta sonu İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Burma ve İzzet Karaman, Gerze Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Su ile birlikte Kuzsökü, Güzelyurt, Karlı ve Yaykıl köyleri ile bu köylere bağlı mahallelerde yapılan yol çalışmalarını da yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Kaymakam Dundar, köyleri de sık sık ziyaret edeceğini belirtti.

Gazeteci Fatih Uysal, gerçekleşen iade-i ziyaretten ötürü çok mutlu olduğunu belirterek Kaymakam Tekin Dundar'a teşekkür etti. Uysal, yapılan bu ziyaretlerle vatandaşla devletin birebir temas içinde olduğunu, sorun veya şikayetlerin aktarılması noktasında yararlı olduğunu ifade etti.

AdminAdmin