Güncel
Giriş Tarihi : 28-02-2022 16:46   Güncelleme : 02-03-2022 15:06

Kaymakam Dundar'dan Nezaket Ziyareti

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, İYİ Parti İlçe Teşkilatı’ na iade-i ziyarette bulundu

Kaymakam Dundar'dan Nezaket Ziyareti

Gerze Kaymakamlık makamına atandıktan sonra Kaymakam Tekin Dundar' a hoş geldin ziyaretinde bulunan İYİ Parti Gerze İlçe Başkanlığı heyetine, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, ilçe başkanlığı binasında iade-i ziyarette bulundu.

Yapılan sohbette, ülke gündeminden ziyade, Gerze ve Gerze Halkı hakkında konular ele alındı.

Konuyla ilgili İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Yiğit,  şunları aktardı: "Gerze’ mizde özlediğimiz hatta hasret kaldığımız bir devlet elinin artık ilçemizde olduğundan dolayı mutluyuz. Göreve geldiği günden bugüne, omzuna elini değdirmediği insanımız neredeyse kalmadı. Halkın her kesimini kapsayabilmek, hepsine fayda sağlayabilmek hakkında düşünceleri var. Sosyal hizmetler vasıtası ile toplumda fayda sağlaması gereken kesimleri çok iyi gözlemleyip hepsine yetişmeye çalışıyor.

Bunu artık, Sosyal hizmetlerden devlet yardımı alan vatandaşlarımızın gözlerinden hissedebiliyor ve bunun için de ayrıca mutlu oluyoruz. İlk ziyaretimizden sonra teşkilat temsilcilerimiz ile aramızda yaptığımız kritikte söylediğimiz bir cümle vardı: 'İnşallah bu konuşmadaki hoşluğu sonuna kadar hisseder, yeni görev yerine uğurlarken de üzülürüz' demiştik. Şimdiden üzüleceğimizi hissedebiliyoruz.

Kendisine bu nazik ziyaretinden dolayı İYİ Parti Gerze İlçe Başkanlığımız adına teşekkür ediyor, bundan sonraki hizmetleri içinde şimdiden başarılar diliyoruz"

AdminAdmin