Güncel
Giriş Tarihi : 02-03-2017 10:40   Güncelleme : 02-03-2017 10:40

Kaymakam, IFAD ve Bakanlık Uzmanları Yaykın Köyü'nü Ziyaret Etti

Dikmen Kaymakamı Mustafa Gözlet'in de bulunduğu ziyaret sırasında, Batı Karadeniz Kırsal Kalkınma Projesi kapsamında, bir kredi kuruluşu olan Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü uzmanlarından oluşan bir görev heyeti proje sahasında çalışma yapmak üzere Dikmen ilçesi Yaykın Köyü’nü ziyaret etti

Kaymakam, IFAD ve Bakanlık Uzmanları Yaykın Köyü'nü Ziyaret Etti
Dikmen Kaymakamı Mustafa Gözlet'in de bulunduğu ziyaret sırasında, Batı Karadeniz Kırsal Kalkınma Projesi kapsamında, bir kredi kuruluşu olan Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü uzmanlarından oluşan bir görev heyeti proje sahasında çalışma yapmak üzere Dikmen ilçesi Yaykın Köyü’nü ziyaret etti.


Ziyaret esnasında üreticilerle ve köy muhtarı ile görüşmeler yapılarak bilgi alışverişinde bulunuldu. 2017 yılında fizibilite ve proje ana rapor çalışmaları tamamlanacak olan projenin 2018 yılında başlatılması planlanmakta.

 

Vatandaşın dertlerini de dinledi

Kaymakam Gözlet, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Müftüsü, İl Genel Meclis Üyeleri ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ile birlikte, Yaykın ve Karakoyun köylerini ziyaret etti. Yaykın Köyü ilkokulunu, camisini ve Kur’an Kursu’nu gezen Gözlet, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi; yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etti. İhtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi aldı.

 

Bu arada Kaymakam Gözlet, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin Şubat ayı son encümen toplantısı da Gözlet başkanlığında yapıldı.

Erkan TaşErkan Taş