Güncel
Giriş Tarihi : 16-09-2019 16:35   Güncelleme : 17-09-2019 12:39

“Kaymakamlığın Önünde Kendimi Yakacağım”

Belören Köyü Yahya Mahallesinde yaşayan Cevdet Korkmaz, bozuk olan mahalle yolunun yapılması için Temmuz 2017 tarihinde Gerze Kaymakamlığına dilekçe verdiğini ancak verdiği tüm uğraşlara rağmen hiçbir yanıt alamadığını belirtti.

“Kaymakamlığın Önünde Kendimi Yakacağım”

2017’den bu yana sık sık Kaymakamlığa giderek ilgili birimlere yolun durumunu sorduğunu fakat şu ana kadar yollarının iyileştirilmediğini söyledi.

“Belören Köyünün nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu mahallelerinden birinde yaşıyoruz. Yıllardır başvurduğumuz hiçbir yerden geri dönüş alamadık.

Biz yetkililerden yüksek kaldırımlı asfalt yollar istemiyoruz. Biz sadece yolumuzun az da olsa islah edilerek her aracın rahatlıkla gidip gelebileceği bir yola dönüştürülmesini istiyoruz” diyerek mağduriyetini dile getirdi.

“2017 yılında Köy Hizmetleri Müdürlüğüne ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğüne giderek dilekçemi teslim ettim. O zaman kaymakam bey dilekçemi kabul ederek imzaladı ve bu dilekçe şu an köy hizmetlerine bakan birimlerin dosyaları arasında bulunmaktadır.

Biz köyümüzün yolunda traktörle dahi giderken zorlanıyoruz, yağmurlu zamanlarda buradan gidip gelmek daha zor ve tehlikeli. Taşımalı öğrenciler her gün okula gidip geliyor, köyde acil bir durum olsa hastaneye gidemeden yolda can veririz.

Ben devletini milletini seven milliyetçi biriyim. Köyümü de çok seviyorum sadece kendim için değil burada yaşayan herkes için bu adımı attım iki yıldır gitmediğim makam, derdimi anlatmadığım kimse kalmadı yıl 2020 olacak neden hala dilekçeme yanıt verilmiyor, bizim yolumuz neden yapılmıyor?

10 gün önce de yeniden Gerze Kaymakamlığına giderek kaymakam beyle görüşmek istedim, bana yerinde olmadığını söylediler. Köy Hizmetleri Müdürüyle görüştüm o da Kaymakam beye sorunu ileteceğini söyledi. Bugün tam 10 gün oldu hala hiçbir geri dönüş yapılmadı. Nereye gittiysem elim boş dönüyorum muhatap bulamıyorum. En sonunda Gerze Kaymakamlığının önüne giderek kendimi yakacağım o zaman yaparlar belki…” diyerek yaşadıkları sıkıntıya isyan etti.

AdminAdmin