Güncel
Giriş Tarihi : 11-05-2021 12:23   Güncelleme : 11-05-2021 13:05

“Kazancımız, Allah için verdiğimizdir”

Cansuyu Derneği, hayırseverlerden gelen bağış ve yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

“Kazancımız, Allah için verdiğimizdir”

2005 yılında Ankara’da kurulan afet, savaş, terör gibi olağanüstü ve olağan zamanlarda yurt içindeki ve yurt dışındaki gerçek muhtaçlara gıda, giyim, sağlık, eğitim, yakacak, kira, barınma, evlenme, yuva kurma, iş kurma, konut ve sair bütün hususlarda ayni, nakdi her türlü maddi ve manevi yardımda bulunmak ve insan hak ve özgürlüklerinin ihlal edilmesinin önlenmesi ile hak ve özgürlüklerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi yönünde çalışmalar yapan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sinop ve Gerze’de de faaliyetlerini sürdürmeye başladı.

Her yıl olduğu gibi, merhametli gönüllerin tüm hayır ve hasenatlarını mahzun gönüllere ulaştırmaya devam ediyoruz” diyen Cansuyu Derneği Gerze Temsilcisi Mecit Demirtaş, Sinoplu hayırseverlerin yardımlarıyla 2 adet su kuyusunun Afrika halkıyla buluştuğunu, bundan sonra ilçemizde de yardıma muhtaç insanlara yardım elini uzatmak için ellerinden geldiğince mücadele edeceklerini ifade etti.

Demirtaş, Sinop Merkezde Cansuyu Derneği’nin bir ofis açarak yardım çalışmalarına başladığını, bu kapsamda da ilçelerde de yapılanmaya gidildiğini, derneğin Gerze Temsilciliği’nde kendisiyle birlikte Saadet Partisi Gerze İlçe Başkanı Hamit Çakır ve Levent Korkmaz’ın da olduğunu kaydetti.

Ramazan ayı döneminde gerek il merkezinde gerekse ilçelerde erzak ve nakdi para yardımının yanı sıra zincir marketlerin alışveriş kartlarından alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara verdiklerini söylediler.

Demirtaş, bundan sonra ihtiyaç sahiplerine ulaşılabilmesi ve yardımlar sunulabilmesi adına kendilerinin de her türlü maddi ve manevi destek beklediklerini belirtti. Bu noktada maddi yardım yapmak isteyenlerin Sinop Cansuyu Derneği’ne ulaştırabileceğini kaydederek yardımların Dernek Temsilcisi Cumhur Övet adına TR 0001 0002 2949 2170 6450 06 nolu İBAN hesabına aktarılabileceğini belirtti.

Erzak ve farklı yardımlar noktasında ise 0532 591 50 94 numaralı telefondan Cansuyu Derneği Sinop Temsilcisi Cumhur Övet’e,  0537 971 09 95 nolu numaradan ise derneğin Gerze Temsilcisi Mecit Demirtaş’a ulaşılabileceğini ifade etti.

AdminAdmin