Güncel
Giriş Tarihi : 21-07-2015 17:32   Güncelleme : 21-07-2015 17:10

Kermes Açılışını Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak Yaptı

Muhtaç Talebeleri Koruma Derneğinin dördüncüsünü düzenlediği kermes Tarihi Yakup Ağa Konağında vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu

Kermes Açılışını Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak Yaptı
Kermes açılışına; Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kermes açılışından önce misafirlere kısa bir konuşma yapan Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak ''Bugün güzel bir amaç için toplandık Muhtaç Talebeleri Koruma Derneğimizin kermes açılışını gerçekleştiriyoruz hayırlı uğurlu olsun inşallah diğer derneklerimize de örnek olur'' diyerek dernek yetkililerini tebrik etti.

Açılış Kurdelesini Milletvekili Tokmak ve protokol üyeleri birlikte yaptı.

Eğitim çağındaki ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına Tarihi Yakup Ağa Konağında bu sene dördüncüsü düzenlenen kermeste kebaptan dönere, tatlı çeşitlerinden her türlü gıda ve giyim ürünlerine ve çeyizlik el işi ürünlere birçok çeşit ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Dernek yetkilileri yaptıkları açıklamada buradaki öncelikli amacın dernek bünyesindeki yurtlarda barınan talebelerin ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu ifade ettiler.

Kermes 21 Temmuz’da başlayıp 31 Temmuz’a kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Seda ŞengülSeda Şengül