Güncel
Giriş Tarihi : 25-06-2021 14:41   Güncelleme : 05-07-2021 17:48

Kıyas Köse AVM Müşterilerini Bekliyor

Kıyas Köse AVM, Çarşı Mahallesi İskele Caddesi No:67’de açılışını gerçekleştirdi

Kıyas Köse AVM Müşterilerini Bekliyor

Kıyas Köse AVM, Gerze’deki 2’inci şubesini Çarşı Mahallesi İskele Caddesi No:67’deki adresinde açtı. Açılış törenine Gerze Kaymakamı Murat Güven, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze İlçe Müftüsü Bayram Karar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşması yapan Şirket Yetkilisi Mehmet Barış, “Kıyas Köse Alışveriş Merkezinin Gerze’deki 2’inci şubesinin açılışına gelip bizleri onurlandırdınız.

Kıyas Köse Limited Şirketi olarak 40 yılı aşkın süredir halkımıza hizmet vermekten bir an bile olsun geri durmadık. Gerek Alaçam’daki mağazamızda gerekse Sinop caddesi’ndeki şubemizde sizler için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalıştık ve çalışacağız.

Burada açılışını gerçekleştireceğimiz yeni mağazamızın da Gerze’mize yakışır bir mağaza olması için elimizden gelen gayreti gösterdik.

Tüm dünyada etkisini gösteren ve ülkemizi de etkisi altına almış olan pandemi sürecinde gerek mobilya gerekse beyaz eşya ürünlerinde yaşanan fiyat artışlarını öngörerek hazırlıklarımızı ona göre yapmış ve siz değerli halkımıza düşük fiyat garantisi ile yardımcı olmaktayız” diye konuştu.

Gerze Merkez Camii İmam Hatibi Fikri Çınar’ın yaptığı dua ile kesilen kurbanın ardından açılış kurdelesi Kaymakam Murat Güven ve Belediye Başkanı Cevat Şensoy tarafından kesildi.

AdminAdmin