Güncel
Giriş Tarihi : 23-03-2022 09:51   Güncelleme : 23-03-2022 10:10

Kooperatif Temsilcileri, Gerze' de İstişarelerde Bulundu

Dikmen ilçesinde kurulan kadın kooperatifine daha fazla işlevsellik kazandırmak adına Gerze ilçesinde bir dizi görüşmeler yapıldı

Kooperatif Temsilcileri, Gerze' de İstişarelerde Bulundu

Dikmen ilçesinde kurulan kadın kooperatifine daha fazla işlevsellik kazandırmak adına kaymakam Kılıç ve beraberindekiler Gerze ilçesinde bir dizi görüşme yaptılar. Dikmen ilçesinde kurulan “Güçlü Kadın, Çalışkan Çocuk Kadın Kooperatifi” ile ilgili üretim ve pazarlama kapasitesini artırmak adına ilk olarak Barbaros Motor Şirket Genel Müdürü Eser Okan’ la bir araya gelindi. Yapılan görüşmede ürünlerin pazarlanması ve üretilmesi hususunda istişarelerde bulunuldu.

Barbaros Motor Şirket Genel Müdürü Eser Okan’ la yapılan görüşmenin ardından Güçlü Kadın, Çalışkan Çocuk Dikmen Kadın Kooperatifine lazer kesimleriyle destek sağlayan Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi ve meslek öğretmenleri ziyaret edildi. Burada lazer kesimi ile ilgili istişarelerde bulunulurken talepler okul müdürü ve öğretmenlere iletildi.

Kaymakam Feyza Nur Kılıç’ a Gerze’ deki temaslarında Birlik Müdürü Gökhan Gökçe, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Menderes Sağlam, Kooperatif Başkanı Deniz Demir eşlik etti.

AdminAdmin