Güncel
Giriş Tarihi : 26-11-2021 10:04

'Koronaloji' İsimli Tiyatro Oyunu Sergilendi

Gerze Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden oluşan tiyatro ekibi ve Gerze Halk Eğitim Merkezi ile Gerze Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen "Koronaloji" adlı komedi oyunu Gerzeli izleyicilerle buluştu.

'Koronaloji' İsimli Tiyatro Oyunu Sergilendi

İlçemizin başarılı öğretmenlerinden, Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fatih Arslan’ın yazıp yönettiği, Koronaloji “Çocuk Gözünden Korona” adını verilen tiyatro oyunu ilçemiz Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde sergilendi.

Oyun sergilenmeden önce kısa bir konuşma yapan Oyun Yazarı ve Yönetmeni Fatih Arslan, “Gerze’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gerze Belediyesi işbirliği protokolü çerçevesinde yeni kurulan Tiyatro Organik adıyla ortaya çıkan kültür sanat topluluğunun ilk meyvesini sizlerle buluşturacağız. Pandemi sürecinde tiyatrodan, kültür sanat faaliyetlerinden çok ayrı kaldık. Bunu bir nebze de olsa bastırabilmek, telafi edebilmek, hem de çocukların gözünden pandemi sürecini  anlatmak istedik. Bu doğrultuda tiyatro oyunumuzu ortaya çıkardık.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan’a, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a, şube müdürlerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Şu an Tiyatro Organik Gerze Atatürk Ortaokulu öğrencileri ile başladı fakat kapıları tüm öğrencilerime açıktır, çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” diye konuştu.

AdminAdmin