Güncel
Giriş Tarihi : 02-11-2020 10:21   Güncelleme : 02-11-2020 12:34

"Köy Grup Yollarımızı Sıcak Asfalt Yapacağız"

İlk defa Karlı Grup Yolunda yapımı gerçekleştirilen sıcak asfaltın ardından Üçüncüoğlu Gerzenin Sesi Gazetesine açıklamalarda bulundu

"Köy Grup Yollarımızı Sıcak Asfalt Yapacağız"

Sinop İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ilk defa yapımı Karlı Köyünde gerçekleştirilen sıcak asfaltla alakalı yerinde incelemelerde bulundu.

Üçüncüoğlu, "yaz döneminde merkez ve ilçe köylerimizde ki sati kaplama çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi sıcak asfalt çalışmalarımıza başladık  ve bu kapsamda da Karlı Köyümüzün grup yolunun  yapımına devam ediyoruz.

Plent makinamızı yeni aldıktan sonra gerek teknik ekibin makinaya alışması gerekse de sıcak asfaltla alakalı incelikleri daha ayrıntılı görebilmek amacıyla sıcak asfalt sermesini öncelikle atölyemizde denedik akabinde Karlı ana yolunu yapmaya başladık.

İnşallah bundan sonra köy grup yollarımızı sıcak asfaltla yapacağız. İnsanlarımızın istifade edebileceği daha konforlu yollar yapacağız, daha güzel yollar yapmak düşüncesiyle yola çıktık. Bu şekilde insanlarımız daha kaliteli ve güzel yollarda seyahat etmiş olacaklar." dedi.

AdminAdmin