Güncel
Giriş Tarihi : 06-05-2016 10:35   Güncelleme : 06-05-2016 11:06

Liman Başkanı Uğur Gürol, anneler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı

Bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar annelerimizin “Anneler Gününü” en kalbi duygularımla kutluyorum

Liman Başkanı Uğur Gürol, anneler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı
 “Dünyanın en yüce sorumluluğunu yerine getiren eli öpülesi annelerimizin gününü kutluyorum” diyen Başkan Gürol, sözlerine şöyle devam etti: ” Hayırlı ve güzel nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir.

Hayatımızın şüphe götürmez bir gerçeği olarak belkide en değerli varlığımız olan annelerimizin haklarını bir günde ödemek mümkün olmadığı gibi, bir hayat boyu da ödenemeyeceği muhakkaktır. Annelerimizin karşılıksız sevgi ve şefkat hisleriyle bizlere sunmaya çalıştıkları hayatın karşılığını hiçbir bedel ile ödemek mümkün değildir. Gösterdikleri fedakârlık ile dünyada yeri doldurulmayacak en değerli hazinelerin anahtarını evlatlarına sunmaktadırlar.

Sağlıklı bir aile ve toplum yapısının temeli olan, dünyanın en yüce ve en kutsal görevini sonsuz sevgi ve şefkatle yerine getiren annelerimize saygı, minnet ve şükran duygularını sunmak için her fırsat ve zamanın kıymetini bilmek zorundayız. Hiçbir zaman bize sunduklarının karşılığını ödeyemeyeceğimiz annelerimizi her vesile ile hatırlamak ve onları evlat sevgisi ile onurlandırmak, mutlu etmek durumundayız. Bu vesile ile hayatımızın her anında yanımızda olan, ihtiyacımız olduğunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız paylaşan fedakâr annelerimizin anneler gününü kutluyor sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül