Güncel
Giriş Tarihi : 19-08-2021 10:53   Güncelleme : 17-08-2022 14:46

Mardin’den afet bölgesine 17 tır yardım gönderildi!

Tırlar, Eski Sinop Müftüsü Çelik’in dualarıyla yola çıktı

Mardin’den afet bölgesine 17 tır yardım gönderildi!

İlk gün olduğu gibi bugün de selden zarar gören Karadeniz bölgesine yardımlar gelmeye devam ediyor. Tüm ülkede olduğu gibi Mardin ilinden de 17 tır afet bölgesine ulaşmak üzere yola çıktı. Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı kampanya ile yardımsever vatandaşların, kurumların katkılarıyla, afetzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri giyim ve gıda malzemeleri ile dolu 17 tır, Sinop İl Müftülüğü görevinden Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Mardin İl Müftülüğüne atanan Ali Hayri Çelik’in ettiği duanın ardından yola çıktı.

Sinop İl Müftüsüyken Mardin İl Müftüsü olarak atanan Ali Hayri Çelik konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Çelik “Mardin Valiliği organizesiyle kurumların yanı sıra iş insanı ve hayırseverlerin katkısı ile oluşturulan 17 yardım tırı afet bölgesi Karadeniz’e dualarla uğurlandı.

En güneyden en kuzeye giden yardım tırları, bu topraklarda kardeşliğin, birlik beraberliğin en yüksek düzeyde devam ettiğine şahitlik ederken kardeşlik köprülerinin hâlâ sağlam temellerle kurulu olduğunu göstermektedir” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin