Güncel
Giriş Tarihi : 04-03-2020 19:50   Güncelleme : 05-03-2020 10:01

Mart Ayı Meclis Toplantısı

Tüm meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşen Mart ayı meclis toplantısında ilk olarak şehitlerimiz anıldı.

Mart Ayı Meclis Toplantısı

İdlib’de yaşamını yitiren şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Belediye Başkanı Cevat Şensoy taziye mesajını okudu.

Şensoy mesajında; İslam Alemi olarak üç ayların müjdecisi olan Mübarek Regaip Kandiline erişmenin huzuru ve mutluluğu yaşadığımız 27 Şubat gecesi, İdlib’te kahraman askerlerimize karşı düzenlenen hain saldırı sonucu 36 Mehmetçiğimiz şehit olmuş, 80 milyon Türk halkının yürekleri yangın yerine dönmüştü.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış, Dünyada Barış” ilkesiyle adım attığı her toprağa barış getirmek için mücadele veren kahraman askerimize karşı yapılan bu saldırının karşılığı Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından verilmiştir ve verilmeye devam edecektir.

Bizlere düşen görev ise en iyi yaptığımız şeyi yaparak birbirimize kenetlenmek, birlik ve beraberliğimizi dosta düşmana göstermektir.

Bu duygu ve düşüncelerle İdlib’te şehadet mertebesine erişen kahraman Türk Askerine Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin baş sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Bir önceki meclis gündeminin tasdikinin ardından Gerze Belediyesi ile sözleşmeli olarak çalışmaya başlayan avukata yetki verilmesi talebi, bir önceki mecliste alınan kamu yararı tahsis talebinin güncellenmesi, ücret tarifesi tahsis talebinin yılbaşına ertelenmesi oy birliği ile kabul edilmesinin ardından toplantı sona erdi.

AdminAdmin