Güncel
Giriş Tarihi : 04-03-2019 14:13   Güncelleme : 04-03-2019 15:07

Maviş: İlçemiz için projelerini anlatacak

Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatı, Muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi

Maviş: İlçemiz için projelerini anlatacak

Bu sabah orta aile çay bahçesinde Ak Partililer, teşkilatı üyeleri, sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarları  kahvaltı programına katılarak bir araya geldiler

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in katıldığı kahvaltı programında açılış konuşmasını Ak parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir yaptı. Özdemir, uzun zamandır birlikteyiz bundan sonrada güzel görevlerde tekrar beraber olarak ilçemize ve köylere güzel hizmetler yapacağız. Bu zamana kadar verdiği emeklerinden dolayı ve bundan sonrada vereceği emekler doğrultusunda il genel meclis üyesi Ahmet Burma’ya sözü bıraktı’’.

AKP il genel meclis üyesi Ahmet Burma "Birlikten güç doğar, 2014’ten buyana köylerimize elimizden gelen hizmeti sizlerle birlikte yaptık. Yine seçilirsek bundan sonrası içinde hizmetimize devam edeceğiz. Desteklerinizi bekliyorum’’

Ardından Ak Parti Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy söz alarak konuşmasında; "Değişim şart diyorum. Gerze için birçok projelerimiz var eksiklerimizi çıkarak çalışarak yeni bir hale koyacağız. Akşam 18.30 itibariyle Kapalı spor salonunda projelerimizi anlatıyor olacağız. Hepinizden desteklerinizi bekliyorum’’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, akşamki program için müjdelerden bahsetti. Konuşmasında ‘’ Gerze’nin değişime hazır olduğunu dışarıdan net bir şekilde gözüküyor değişim şart diyoruz. Gerze’nin 31 Mart seçimlerinde iktidar partisiyle, yerel yönetimle buluşacağından eminiz. 5 yıllık dönemde Gerze’nin nüfusunun artmasıyla göçün geri gelmesiyle Ak Parti’nin de aldığı oyların yükseldiğini görmekteyiz. Gerze hızlı büyümektedir. Bunun için Gerze’yi geliştirmeliyiz. Gerze’nin sorunları belli bunları akşamki programda projelerimizi mühendislerimizle birlikte sizlere anlatacağız. Kurduğumuz proje ekibinde mühendis,  jeoloji mühendisi, harita mühendisi, mimar, çevre mühendisi toplamda 5 kişilik ekiple sizlere anlatacağız. Gerze’nin geleceği için düşünerek oy verilmesi gerekiyor. Hepinizi akşam ki proje tanıtım toplantısına bekliyoruz’’ dedi.

AdminAdmin