Güncel
Giriş Tarihi : 10-07-2015 11:07   Güncelleme : 10-07-2015 11:06

MAVİŞ, MAHALLESİNDE KOMŞULARIYLA İFTAR AÇTI

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı mahalle sakinleriyle birlikte iftar açtı

MAVİŞ, MAHALLESİNDE KOMŞULARIYLA İFTAR AÇTI
 Boyabat Belediyesi tarafından sürdürülen “Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrası” bu kez Yenimahalle sakinlerini buluşturdu. Ramazan’ın ruhuna yakışır görüntülerin ortaya çıktığı iftar programında Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı mahalle sakinleriyle birlikte iftar açtı. İlçe merkezinde mahalle iftarları vererek halkın takdirini kazanan Boyabat Belediyesi iftar çadırının dün akşam ki konuğu AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş oldu. Mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Nazım Maviş, iftar programında mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti hayır dualarını istedi.

İftar sonrası mahalle sakinlerine seslenen Nazım Maviş, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu bu sofralarda görüyoruz. Ramazan; dayanışma ve kaynaşmanın tam manasıyla yaşandığı bir ay. Görüyoruz ki komşuluk hukuku bu sofralarda yeniden hayat bulmuş. Bütün güzellikleri bu sofrada bir araya getirmiş. Belediye Başkanımız hayrımıza ortak ol soframızı şereflendir diye davet ettiği zaman kendisine demiştim ki; Yenimahalle iftar programının olduğu gün oradayım. Kısmet bugüneymiş. Yenimahalle benim kendi mahallem, Cengiz Topel okulu benim kendi okulum, kiminiz komşum, kiminiz abim, kiminiz ablam benim üzerimde emeğiniz var. Sizlerle birlikte olmaktan orucumu açmaktan dolayı çok mutluyum. Böyle güzel bir programda bizleri sizinle buluşturan başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu akşam ki iftarın verilmesine katkı sağlayan işadamımızı Erdal Sarı’ya da ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin” dedi.

Boyabat Belediyesi’nin Ramazan ayı içerisinde on farklı noktada “Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrası” düzenlediğini belirten Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ise mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada; “ Değerli Yenimahalle sakinleri katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Geçtiğimiz sene ilk defa başladığımız bu etkinliğin ne kadar yerinde, isabetli ve doğru bir iş olduğunu şuradaki kalabalıktan görüyoruz. Sizlerin bu teveccühü ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Biz hayırda yarışıyoruz, laf da değil. Rabbim oruçlarınızı ve hayırlarınızı kabul etsin” diye konuştu.

İftar sonrasında programa orta oyunu, illüzyon gösterisi, Hacivat ve Karagöz gösterisiyle devam edildi.

Seda ŞengülSeda Şengül