Güncel
Giriş Tarihi : 15-12-2021 17:44   Güncelleme : 15-12-2021 17:54

Maviş’in, Sinop Heyetiyle Ankara Mesaisi

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop heyetiyle birlikte Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi

Maviş’in, Sinop Heyetiyle Ankara Mesaisi

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, beraberinde Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun, Sinop AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Kalemtaş, Ferhat Ersan ve Demirhan Demirkol ile Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş Ankara ziyaretleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Maviş, heyetin ilk görüşmesini Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile yaptıklarını, görüşmede eğitime dair değerlendirme ve istişarelerde bulunulduğunu, Sinop merkez ve ilçelerinde yapımı devam eden ve yeni planlanacak olan yatırımlarla ilgili konularının görüşüldüğünü açıkladı.

Maviş, Sinop heyetinin ikinci ziyaretini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gerçekleştirdiklerini, Sinop ile ilgili talep ve projelerin değerlendirildiğini, akabinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Sinop Meydan Projesi ve ilçelerdeki çalışmaları değerlendirildiğini, ilimizde gerçekleştirilen yatırım faaliyetlerine desteklerinden dolayı heyetin teşekkürlerini dile getirdiğini ifade etti.

Nazım Maviş Sinop heyeti son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ettiğini, Sinop ve ilçelerinde gençlik ve spora dair yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiğini açıkladı.

AdminAdmin