Güncel
Giriş Tarihi : 31-03-2022 09:35   Güncelleme : 28-03-2023 11:18

Maviş’ten Gerze ve Dikmen’e Müjde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Sinop heyeti, görüşme sonrası iki önemli yatırımın daha müjdesini verdi

Maviş’ten Gerze ve Dikmen’e Müjde

Bakan Soylu ile yapılan görüşmede; Gerze Hükümet Konağının yapımına ilişkin destek sözü alınırken, Dikmen’in kanayan yaralarından olan Sefer Köprüsünün de yeniden inşa edileceğinin müjdesi paylaşıldı.

Gerze Hükümet Konağı İçin Start Verildi

Vali Erol Karaömeroğlu, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl’ın da eşlik ettiği görüşme sonrası açıklama yapan AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, proje çalışmaları devam eden Gerze Hükümet Konağının yapım ihalesi için Bakan Soylu’dan destek sözü aldıklarını belirterek, Gerze Hükümet Konağının proje çalışmalarının iki ay içinde tamamlanacağını ve hemen ardından yapım ihalesinin hızlıca gerçekleşeceğini ve çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

Dikmen’in Sefer Köprüsü İçin Düğmeye Basıldı

Maviş ayrıca, uzun yıllardan bu yana Dikmen’in önemli sorunlarından biri olan ve her yağışta vatandaşlar açısından ulaşımın çileye döndüğü Dikmen Sefer Köprünün de AFAD tarafından yeniden inşa edileceğini duyurdu.

Her iki müjdenin de hayırlı olmasını dileyen Maviş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destekleri için teşekkür etti.

AdminAdmin